, , , , , ,

Velkomstpakke med beroligende metoder

kr. 249,00

Velkomstpakke med beroligende metoder. Indeholder elementer til at stimulere de fleste sanser, defineret under beroligende metoder.

Varenummer (SKU): CM_9694 Kategorier: , , , , , ,

Velkomstpakke med beroligende metoder. Denne pakke er ment som en velkomstpakke til nye patienter. En pakke der indeholder 6-7 forskellige ting, som alle kan bruges som beroligende metoder med hvert sit sanseindtryk.

Velkomstpakken har til formål at byde patienten velkommen i afsnittet og det vil også give patienten mulighed for at prøve nogle forskellige ting af på sig selv.

Formålet med denne pakke er, at du som afdelingsleder eller medarbejder på et afsnit har mulighed for at komme med input, så vi kan skræddersy en pakke, der passer lige til dit afsnit og dine patienters behov. Er der nogle genstande, i pakken, der er særligt populære, kan du tilkøbe ekstra af disse genstande ved siden af.

Denne pakke kan indeholde:

Toilettaske, Signal armbånd, Pop it, Bamse, Tangle, Gul mand, Modellervok af skum, chili bolsjer og vingummi.

Enkelte elementer i denne velkomstpakke med beroligende metoder kan erstattes af andre genstande med samme sanseprofil, hvis ikke lager haves. Signal armbånd og toilettaske er dog altid en del af pakken.

Vægt 250 kg
Størrelse 25 × 5 × 12 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Velkomstpakke med beroligende metoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv